Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Vânzările de pompe de căldură chinezești cresc în Europa

Vânzările de pompe de căldură chinezești cresc în Europa

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-10-21      Origine:teren

În același timp, în timp ce europenii se străduiesc să stocheze suficient gaz natural pentru a rezista până iarna viitoare, temperaturile în creștere din vara pun o presiune asupra infrastructurii electrice a continentului, oamenii pornind aparatele de aer condiționat și râurile care răcesc centralele nucleare se usucă.Sectorul are probleme în a ține pasul cu cererea în creștere.

Majoritatea pompelor de căldură din lume sunt fabricate în China, ceea ce o face liderul mondial în producția de pompe de căldură.Exporturile de pompe de căldură din China către Europa cresc anual datorită creșterii rapide a pieței pompelor de căldură.


Ce sunt pompele de căldură?


O pompă de căldură este folosită pentru a circula energia termică din aerul exterior către interiorul unei clădiri pentru încălzire și răcire.Are capacitatea de a încălzi și de a răci casa, la fel ca un sistem central de aer condiționat.O pompă de căldură folosește căldura din exterior și o transferă în interior în timpul iernii și invers în timpul verii pentru a asigura răcirea.


Pompele de căldură de la SPRSUN


Pompele de căldură sunt o alegere excelentă pentru încălzire și răcire datorită eficienței lor.Dacă prețuiești aerul de calitate în casa ta, pompele de căldură sunt măsuri pentru a reduce pierderile de căldură prin factori precum scurgerile de aer, izolația necorespunzătoare și ferestrele și ușile cu curent de aer.


Bazele pompei de căldură


Gândiți-vă la modul în care căldura se mută de la zonele mai calde la cele mai reci în mod implicit.Așadar, pentru a inversa această pierdere de căldură în timpul iernii, o pompă de căldură va folosi energie electrică suplimentară pentru a muta aerul încălzit dintr-o zonă mai rece într-una caldă, așa cum funcționează un sistem de încălzire pentru a încălzi sau răci casa.Temperatura unei surse scade atunci când este extrasă energie din ea.Daca casa este sursa de caldura, pompa de incalzire raceste aerul pe masura ce caldura este extrasa.

În funcția de răcire, o pompă de căldură urmează același mecanism de bază ca și aparatele de aer condiționat și congelatoarele convenționale.La fel cum temperatura unei surse crește atunci când se adaugă energie, temperatura căldurii crește atunci când energia este îndepărtată - utilizarea casei ca radiator adaugă energie termică, încălzind casa.Un sistem de pompă de căldură poate fi folosit atât pentru a încălzi, cât și pentru a răci o clădire, făcând-o ideală în timpul iernii și verii.


Cererea de încălzire în Europa


Din ce în ce mai mulți oameni din Europa sunt interesați să cumpere pompe de căldură chinezești de încredere;prin urmare, de-a lungul anilor, rata noilor instalații a crescut și se anticipează că va continua.O varietate de factori alimentează creșterea cererii.

În primul rând, oamenii încep să realizeze cât de importante sunt pompele de căldură atunci când găsesc alternative energetice ecologice.În al doilea rând, din ce în ce mai mulți proprietari iau în considerare pompele de căldură ca o alternativă ecologică la încălzitoarele convenționale.

Pe măsură ce prețul gazului crește din cauza problemelor globale și a cererii în creștere pentru încălzire, furnizorii chinezi de pompe de căldură cu aer au cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în Europa.Pompele de căldură oferă soluții de încălzire durabile și permit sistemelor să compenseze cerințele de încălzire pe tot parcursul anului.Sursele de energie leagă cererea de energie cu oferta, în timp ce stocarea termică uniformizează fluctuațiile de temperatură.


Factorii care influențează supratensiunile pompelor de căldură din China în Europa


Progrese tehnologice


Pompele de căldură pot funcționa într-o gamă largă de temperaturi datorită progreselor tehnologice.În viitorul apropiat, vă puteți aștepta să fie metoda cea mai populară și adoptată pe scară largă pentru reducerea CO2 emisii de la locuințele private datorită numeroaselor avantaje ale acestora.

Ele funcționează eficient chiar și atunci când temperatura exterioară este extrem de scăzută și sunt utilizate pe scară largă pentru a încălzi apa.Ca urmare, numărul de instalații este semnificativ mai mare în clădiri decât era posibil cu ani în urmă.

În plus, utilizarea pompelor de căldură este extinsă la clădirile mai vechi datorită sistemelor hibride;cu toate acestea, aplicarea pompelor de căldură în sectorul industrial și termic mare este limitată.Pompele electrice de căldură sunt încă supuse îmbunătățirii tehnologice.În ciuda progreselor înregistrate în dezvoltarea tehnologiilor alternative, cum ar fi cazanele pe biomasă și hidrogen, impactul acestora în Europa va fi cel mai probabil minim.


Stimulente guvernamentale


Mai multe națiuni europene oferă stimulente cetățenilor lor care doresc să instaleze pompe de căldură, făcând aceste sisteme de încălzire ecologice și eficiente din punct de vedere al costurilor mai accesibile publicului larg.

De asemenea, pompele de căldură sunt în fruntea minții factorilor de decizie din cauza nevoii stringente de a grăbi tranziția energetică în toate sectoarele, inclusiv în industriile de încălzire și răcire.

Efectele legislației adoptate anterior încep acum să fie recunoscute, deoarece a fost transferată în majoritatea țărilor.Codurile de construcție restricționează cererea de căldură;prin urmare, locuințele moderne beneficiază cel mai mult și sunt susținute de subvenții instituționale și monetare care facilitează creșterea pieței.


Cost scăzut


Cu cât sunt mai multe vânzări, cu atât costă mai puțin fiecare vânzare.Pompele de căldură care funcționează cu energie electrică generată de panouri solare devin din ce în ce mai competitive în sectorul încălzirii, deoarece costurile lor de producție continuă să scadă.În viitor, ar putea exista și alte avantaje, cum ar fi furnizarea de stocare a energiei și piețele pentru pompe de căldură din Europa continuă să beneficieze de aceste schimbări.


Compatibil cu schema de stimulare a căldurii regenerabile (RHI).


Două feluri de programe de ajutor guvernamental poate facilita instalarea surselor de căldură durabile.Stimulentele sunt disponibile prin programul Domestic RHI, care oferă sprijin financiar proprietarilor privați și sociali.Entitățile publice, inclusiv companii, instituții și industrii, pot participa la RHI non-domestic.


Factorii climatici


Un factor major în extinderea soluțiilor de încălzire din surse regenerabile, cum ar fi pompele de căldură, este conștientizarea crescândă în rândul cetățenilor europeni cu privire la contribuția lor la reducerea efectelor încălzirii globale.

Înlocuirea mai rapidă a cazanelor vechi, ineficiente, care utilizează combustibil este esențială pentru a facilita decarbonizarea căldurii.Creșterea acestei rate de înlocuire cu un factor de două este necesară pentru a rămâne pe drumul cel bun cu obiectivele de durabilitate a mediului.


Avantajele utilizării pompelor de căldură chinezești


Eficienţă


Când vine vorba de eficiență, pompele de căldură sunt mai bune decât alte metode de încălzire și răcire, cum ar fi cazanele.Pompele de încălzire chinezești au rate de eficiență ridicată, reducând consumul de energie și combustibil pentru încălzirea și răcirea casei.Acestea vă pot satisface nevoile dvs. de încălzire în mod eficient timp de decenii.


Cheltuieli de operare reduse


Costurile de funcționare pentru pompele de căldură sunt mai mici decât cele pentru sistemele de încălzire și răcire pe bază de combustie.Cu cât se poate aștepta mai mult să economisească bani la factura de energie electrică, cu atât eficiența sistemului trebuie să fie mai mare.Deși pompele de căldură de la sol te pot costa mai mult, banii pe care îi economisești în fiecare an compensează costul ridicat.


Oferă aer de calitate


O pompă de căldură te poate ajuta cu circulația aerului cald și rece în toată casa ta.Costurile implicate de instalarea a două sisteme separate sunt reduse prin această soluție, care vă poate ajuta să economisiți bani.Deoarece este un singur sistem care servește două scopuri, necesită mai puțină instalare.


Pompele de căldură de la SPRSUN


Mai puțină întreținere


În general, pompele de căldură nu necesită întreținere frecventă.Deși ocazional sunt necesare inspecții ale sistemului, proprietarii pot economisi bani realizându-le ei înșiși.Nevoile reduse de întreținere ale unei pompe de căldură reprezintă un mare plus pentru proprietarii de case atunci când vine vorba de evitarea reparațiilor costisitoare la domiciliu.Pe termen lung, acest lucru ajută la economisirea de bani.Cu toate acestea, instalatorii profesioniști trebuie să facă verificări la fiecare trei până la cinci ani.


Emisii reduse de carbon


Ecologicul pompelor de căldură este unul dintre principalele lor puncte de vânzare.Deoarece pompa de căldură nu necesită utilizarea combustibililor de carbon pentru a funcționa, nu contribuie la poluarea aerului.Reducerea amprentei noastre de carbon este bună pentru Mama Natură, iar un sistem de pompă de căldură are o eficiență ridicată în transformarea energiei în căldură, deoarece reduce amprenta dvs. de carbon.Este important de menționat că pompele care folosesc apa ca sursă de căldură au o eficiență mai mare.


Siguranță garantată


În comparație cu metodele convenționale de încălzire care se bazează pe ardere, pompele de căldură prezintă un risc mult mai mic pentru utilizatori.În comparație cu verii lor care ard combustibili fosili, aceștia prezintă mai puține riscuri de siguranță în timpul funcționării și pot fi alimentați numai cu electricitate.


Care sunt cerințele pentru importul pompelor de căldură din China?

provizii de gaze


Regulamentul Uniunii Europene privind gazele fluorate impune ca pompele de căldură importate să îndeplinească anumite criterii.Limitele de cantitate, valorile de referință și reglementările alocate pentru eliberarea pe piață a hidrofluorocarburilor sunt toate calculate conform liniilor directoare prevăzute de lege.Pompa de căldură trebuie să fie înregistrată de către importator sau producător și să fie identificată corespunzător.


Ar trebui să fie compatibil electromagnetic


Conform reglementărilor referitoare la compatibilitatea electromagnetică, pompele de căldură care pot genera sau contribui la emisii electromagnetice care depășesc un anumit nivel ar trebui să fie compatibile cu ghidurile de stat.


Bine etichetat


Companiile producătoare de pompe de căldură trebuie să se asigure că toate tipurile de pompe de căldură conțin etichete de calitate (depășind A+), iar în viitor ar putea fi introduse noi linii directoare energetice.


Designul ar trebui să fie sigur pentru utilizator.


În ceea ce privește noile pompe de căldură de pe piața europeană, pompele de încălzire trebuie să fie proiectate, fabricate, inspectate și, dacă este necesar, manipulate și instalate în siguranță pentru a asigura siguranța utilizatorului prin măsurile de precauție ale producătorului cu privire la orice probleme care pot apărea.


La pachet


Desigur, acest lucru ridică întrebarea dacă industria europeană este sau nu pregătită în ceea ce privește fabricarea, furnizarea și instalarea pompelor de căldură.Există o gamă largă de piețe locale în industria europeană a pompelor de căldură.

Motivatorii primari, cum ar fi cerințele privind eficiența energetică și preocupările de conservare a mediului, ar putea fi forțe motrice pentru creșterea instalării pompelor de căldură europene în viitor.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692