Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Sfaturi despre unde să instalați pompa de încălzire a piscinei

Sfaturi despre unde să instalați pompa de încălzire a piscinei

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-11-23      Origine:teren

Felicitări!Ați achiziționat o pompă de căldură pentru piscină, o decizie fantastică într-adevăr.Acum, sunteți pregătit să vă bucurați de economii semnificative și de temperaturile adecvate ale piscinei pe tot parcursul sezonului.Tot ce rămâne este să-l instalezi.


Instalarea pompelor de căldură pentru piscină este o întreprindere gestionabilă, dar numai cu cunoștințele și expertiza relevante.În mod ideal, doriți ca acest nou accesoriu să ofere o viață eficientă și lungă, iar instalația dvs. trebuie să respecte toate codurile de stat și locale.


Dacă vrei să știi cum să o faci, ai ajuns la locul potrivit.Acest ghid detaliat va evidenția modul în care puteți planifica, gestiona și finaliza instalarea pompei de căldură a piscinei, în special alegând locația ideală și cum să pregătiți, să planificați și să configurați pompa de încălzire.În plus, greșelile comune pe care ar trebui să le evitați.Sunteți gata să aflați despre instalarea pompei de căldură pentru piscină?Haide să mergem.


Sfaturi-despre-unde-se-instalați-pompa-de-încălzire-piscină


1. Alegeți o locație ideală:


Cel mai bun loc pentru a instala pompele de căldură pentru piscină este în aer liber, cu spațiu liber, deoarece necesită o circulație amplă a aerului, de preferință la nivelul solului, lângă un filtru de piscină sau o pompă într-o locație cu flux de aer restricționat.


Unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare după ce ați luat pompa de căldură pentru piscină este găsirea locului ideal de instalare.De obicei, cel mai bun loc pentru a vă instala unitatea este un loc în aer liber spațios, în special unul care are expunere directă la lumina ultravioletă.


Notă: Evitați instalarea pompei de căldură a piscinei dvs. în medii închise, deoarece astfel de setări sunt limitate la o ventilație adecvată.

Pompele de căldură necesită suficiente condiții de circulație a aerului și funcționează la nivelurile de vârf în medii deschise.Pompa de căldură a piscinei dvs. ar trebui să fie pe un teren plat, în apropierea filtrului sau a pompei piscinei dvs.Asigurați-vă că verificați dacă cantitatea de aer circulant este într-un debit reglat.De asemenea, puteți solicita îndrumare din manualul de utilizare cu care vine pompa de căldură a piscinei dvs.Vă va oferi o procedură detaliată cu privire la cele mai bune modalități de amplasare, curățare a împrejurimilor și locul preferat pentru a andoca pompa de căldură a piscinei dvs.


Pompa de căldură a piscinei dvs. ar trebui să fie întotdeauna aproape de filtru și la distanță de piscină (aproximativ 25 de picioare).Deoarece instalațiile sanitare ale piscinei dvs. se află sub pământ, pompa de căldură nu trebuie să fie departe de ordinea aproximativă de mai sus pentru a evita pierderile de căldură.În plus, ar trebui să permiteți cel puțin 24 de centimetri de împrejurimi libere în pompa de căldură a piscinei dvs.

Odată ce ați găsit locația ideală, asigurați-vă că spatele și casa pompei de căldură a piscinei sunt la cel puțin 2 picioare separate una de cealaltă și la minimum 2 picioare, respectiv 6 picioare în față și, respectiv, deasupra, pentru a permite o circulație eficientă a aerului.


Pentru upgrade-uri viitoare și eforturi de întreținere, asigurați întotdeauna suficient spațiu în jurul pompei de căldură a piscinei dvs. pentru a facilita accesul ușor.


Pe scurt, atunci când vine vorba de instalarea pompei de căldură a piscinei, ar trebui să instalați încălzitorul pentru piscină cât mai aproape de filtru.În esență, asigurați-vă că îl instalați aproximativ 25 de picioare departe de piscină.Instalarea unității mai departe poate duce la pierderi de căldură, deoarece tubulatura este situată sub pământ.


Baza unității dvs. trebuie să fie la nivel (plată), indiferent dacă este sub sau deasupra nivelului apei.În mod obișnuit, puteți instala pompa pe o bază de beton, o mică secțiune de pardoseală din lemn sau niște plăci de pavaj așezate pe nisip.Deoarece pompa generează vibrații minime, este greu să vă perturbați plăcile de pavaj.


2. Pregătirea site-ului:


Cum poți crea setarea ideală pentru pompa ta de căldură?


În funcție de greutatea și dimensiunea pompei de căldură, este, de asemenea, necesar să alocați o suprafață mare sau o bază pentru a vă amplasa pompa.Puteți decide să aveți unul din soclu bloc sau să consolidați un beton solid.Asigurați-vă că suportul pompei de căldură nu este fixat pe casa dvs., deoarece pompele de căldură tind să producă vibrații și zgomote oarecum deranjante.Pompa de căldură ar trebui să fie nivelată cu un filtru.


Pentru a permite o circulație adecvată a aerului în jurul căldurii piscinei dvs., asigurați-vă întotdeauna că o expuneți la împrejurimile deschise, departe de pereți, garduri, frunziș și orice formă de umbră.Aceasta își menține capacitatea de funcționare completă.Ai grijă la scurgerea acoperișului și la jgheaburi, astfel încât să nu ajungi să așezi pompa de căldură aproape de ele, deoarece în timpul ploilor abundente, aceasta poate suferi daune din cauza scurgerii de apă și a resturilor.


În țări precum SUA, pompa de căldură trebuie să fie amplasată la minimum 60' distanță de peretele interior al oricărei baricade a piscinei. Alte țări precum Canada vă cer să separați pompa de căldură și piscina la cel puțin 120'.Oricum, asigurați-vă că sistemul pompei de căldură nu este prea departe de piscină pentru a evita pierderile de căldură și reducerea debitului de apă.


În zonele umede, pompa de căldură va fi predispusă să scurgă cantități mari de lichide condensate.Pentru a contracara astfel de apariții, puteți utiliza un furtun de tavă funcțional pentru a preveni funcționarea defectuoasă a sistemului de pompă de căldură în exces.


Sfaturi importante pentru instalații sanitare de utilizat în timpul instalării pompei de încălzire:


Mai jos sunt conexiunile esențiale la instalații sanitare pentru o instalare corectă:

· Supape de izolare în cazul în care vă lipsește un bypass

· Tricouri din PVC

· Anod de sacrificiu

· Teava PVC 2' 40

· Fitinguri de 2' și o supapă de observare pentru a bloca apa cu clor din retur în pompa de căldură.


Dacă modernizați sau înlocuiți pompa de căldură a piscinei dvs., poate fi necesar să improvizați și să vă aliniați conexiunile sanitare cu utilajele nou achiziționate.


Designul dvs. de instalații sanitare ar trebui să fie ușor de reglat pentru a permite conexiunile pompei de căldură la piscina dvs.Pentru instalarea pentru prima dată, puteți alege designul preferat, dar asigurați-vă că minimizați numărul de fitinguri în cazul în care veți avea nevoie de înlocuirea pompei de căldură.Instalațiile sanitare nu trebuie expuse direct pentru a evita manipularea sau ruperea conductelor.


Modelele existente de instalații sanitare necesită, de asemenea, câteva ajustări pentru a se potrivi noului sistem de pompă de căldură pentru piscina dvs.Mai întâi, instalați unitatea de filtrare, apoi puteți monta pompa de căldură, care apoi solicită instalarea unui clorinator.


· Verifica valva: Trebuie să instalați o supapă de reținere esențială (rezistentă la coroziune), de obicei între cloratorul/alimentatorul de produse chimice și priza de încălzire, pentru a asigura nicio retur de apă care conține substanțe chimice pentru piscină sau clor.De obicei, aceste elemente se pot acumula în încălzitorul dumneavoastră, ceea ce duce la coroziune și funcționare defectuoasă.

· Anod de sacrificiu: Odată ce instalați un anod de sacrificiu în sistemul sanitar al piscinei dvs., acesta adaugă un strat de protecție care previne coroziunea echipamentului piscinei.În plus, instalarea unui nod de sacrificiu în linie ajută la prevenirea și protejarea piscinei împotriva coroziunii.În mod ideal, este o investiție ușor de instalat și ieftină pentru a vă proteja noua pompă de căldură.

· electrice: În cele din urmă, dacă instalați un încălzitor nou pentru a înlocui unul existent, trebuie să evaluați și să vă asigurați că sursa de alimentare se potrivește cu pompa dvs. de piscină.Prin urmare, aceasta vă obligă să instalați pompa de căldură într-un cadru care are o sursă de alimentare fiabilă.Dacă nu există cabluri, puteți instala o linie special dedicată, potrivită pentru alimentarea pompei de căldură.În timpul instalării instalației electrice, asigurați-vă că instalați un întrerupător electric la vederea unității, pentru a permite întreruperea instantanee a energiei în caz de urgență.

Notă: Dacă nu sunteți sigur de codurile dvs. locale, ar trebui să angajați un electrician profesionist pentru a vă asigura că respectați reglementările și vă păstrați familia în siguranță.


Concluzie


Cu energie electrică adecvată și instalații sanitare minime, procesul de instalare ar trebui să dureze doar câteva ore.Dacă începeți de la zero, deși o puteți face singur, este adesea mai rapid, mai sigur și cel mai bine să angajați un profesionist pentru a vă instala unitatea pentru a vă asigura că este făcută corect și respectă toate codurile și termenii de garanție.


Și nu uitați, economiile totale de energie variază de obicei în funcție de locație și climă - de unde trebuie să găsiți un loc potrivit.În cele din urmă, odată ce pompa dvs. de încălzire este instalată și funcțională, vă puteți așeza și vă puteți bucura de temperaturile confortabile ale piscinei, totul fără a da neapărat banii.


Noroc!


De asemenea, de interes:Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692