Ce este un compresor Scroll?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-11-24      Origine:teren

compresor

Compresoarele Scroll sunt esențiale în sistemul HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat), deoarece afectează eficiența și performanța generală a sistemelor.Poate fi clasificat ca un tip de dispozitiv de deplasare pozitivă care are aplicații variate în sistemele HVAC.Acesta cuprinde două suluri care se întrepătrund - unul fix și altul care orbitează, ducând la o serie de buzunare de compresie.

Mișcarea sa este într-o manieră orbitală, trăgând astfel gazul sau agentul frigorific pentru comprimare înainte de a-l descărca.


Compresoarele Scroll sunt pregătite pentru unicitate pornind de la compresia lor continuă și eficientă.Ea devine mai bine.Comprimarea se face prin spirale intercalate.Aceasta înseamnă că elimină nevoia de supape și pistoane.

Acesta este designul care le sporește fiabilitatea și durabilitatea.Obțineți asta: nu există o mulțime de părți mobile.Acest lucru limitează șansele de uzură.Compresia este astfel mai lină în fiecare aplicație.Părți ale compresoarelor Scroll și principiul de funcționare

Acum, ai un indiciu despre Compresoare de tip scroll AC, deci ce zici să-l împărțim în părți și să ne dăm seama cum funcționează fiecare?

1. Carcasă defilare: Carcasa cuprinde două tipuri de componente ale compresorului scroll.Acestea sunt sulurile fixe și orbitale.Pe lângă faptul că conține sulurile, optimizează procesul de compresie prin crearea unei camere etanșe.

2. Scroll fix: Aceasta este o parte imobilă fixată pe cadrul compresorului.Dar are o formă de spirală concepută pentru a se potrivi cu sulul care orbitează.Mecanismul de aici implică interacțiunea derulată fix cu scroll-ul care orbitează pentru a crea camere.Aceste camere se vor schimba în dimensiune pentru a permite expansiunea și apoi compresia, în funcție de mișcarea scroll-ului care orbitează.O astfel de sincronie aduce compresie, dar continuă și fiabilă.

3. Scroll orbitant: Scroll-ul orbital este legat de motor și se mișcă într-o direcție orbitală în raport cu scroll-ul staționar.Are și o înfășurare în spirală, dar mișcarea sa permite reducerea și extinderea continuă a volumelor camerei.Ca urmare, această mișcare duce la aspirație care atrage gazul frigorific din evaporator.

4. Motor și mecanism de antrenare: Motorul furnizează putere pentru a conduce ruloul care orbitează pe traseul său circular.În ceea ce privește mecanismul de antrenare, este relevant atunci când se referă la schimbarea mișcării de rotație a motorului în mișcarea orbitală dorită a scroll.În special, acest mecanism asigură că ambele suluri se mișcă împreună pentru a menține un proces de compresie eficient.

5. Porturi de aspirație și refulare: Porturile de aspirație și refulare ale compresorului scroll permit agenților frigorifici să intre și să iasă din camerele de compresie.Prin acest port, gazele frigorifice de joasă presiune sunt aspirate în compresor, în timp ce cele de înaltă presiune sunt expulzate.

6. Sistemul de ulei: Compresoarele Scroll necesită lubrifiere pentru o frecare mai mică și o funcționare lină.Un sistem de ulei din interiorul compresorului furnizează ulei de lubrifiere în piesele mobile.Aceste pompe stochează în mod normal uleiul în partea de jos.Aceasta este ceea ce se numește componenta rezervorului.

7. Mecanism de racire: Compresorul scroll poate avea un mecanism de răcire care previne supraîncălzirea în timpul funcționării continue.În general, implică circulația agentului frigorific sau a uleiului pentru a disipa căldura generată de procesul de compresie.Cum functioneaza?

Compresorul scroll cu pompă de căldură funcționează prin aspirarea și comprimarea continuă a gazului frigorific.Pe măsură ce se mișcă pe o cale circulară, voluta care orbitează se extinde și comprimă agentul frigorific în camerele formate între volutele fixe și cele mobile.În consecință, această compresie crește presiunea și temperatura gazului, promovând conversia acestuia în energie și temperatură ridicate.

Apoi, agentul frigorific fierbinte și foarte presurizat este evacuat din compresor și trecut printr-un condensator.Acolo, își va elibera căldura în mediul înconjurător.Acum, ca lichid foarte presurizat, agentul frigorific își va continua mișcarea prin ciclul pompei de căldură.Motivul este de a-l face să transfere căldură între mediile interioare și cele exterioare.Pentru ce este folosit un compresor Scroll?

Să discutăm despre aplicarea compresoarelor scroll.

Sisteme HVAC

Un rol major al sul AC compresoare în sistemele HVAC este de a comprima eficient gazul frigorific.În mod normal, un mecanism de compresie dinamică va fi creat de sulurile fixe și orbitale.Agentul frigorific va intra prin orificiul de aspirație în configurația dinamică, unde va experimenta o creștere a presiunii și a temperaturii odată ce este interblocat între volute.La comprimare, agentul frigorific iese prin portul de ieșire pentru a începe un alt ciclu de HVAC.


Utilizare în sisteme rezidențiale HVAC

În sistemele HVAC rezidențiale, compresoare de curent alternativ scroll, inclusiv pompele de căldură și aparatele de aer condiționat, sunt utilizate pe scară largă.Designul lor mic și modul de funcționare silențios le fac potrivite pentru setările de acasă.Mai mult decât atât, abilitățile lor eficiente de răcire și încălzire, care oferă confort maxim proprietarului, depind doar de eficiența compresorului.

În plus, deoarece au o durată de viață lungă cu cerințe minime de întreținere, compresoarele scroll devin mai fiabile atunci când sunt aplicate în aplicații rezidente.


Aplicație în aplicația comercială HVAC

The Tip de defilare de compresor aplicațiile în sistemele comerciale HAVC și frigorifice sunt indispensabile, deoarece este prezentat designul compact pentru instalarea în centre comerciale, complexe de birouri sau unități industriale.

The compresor frigorific scroll este utilizat în aceste scopuri, deoarece garantează o calitate înaltă și o performanță durabilă chiar și după o utilizare îndelungată.Ele pot face față solicitărilor variate de sarcină și pot menține eficiența în medii foarte solicitante.Mai simplu spus, utilizarea lor în controlul climatizării comerciale nu poate fi exagerată.Ce face un compresor Scroll în HVAC?

Lucrarea lui compresor scroll HVAC în ciclul de refrigerare HVAC, pentru a reitera, înseamnă comprimarea gazului frigorific prin creșterea temperaturii și presiunii acestuia.Acest lucru permite posibilitatea pentru energie, presiune și temperatură, un fenomen cerut de schimbătorul de căldură, astfel încât căldura să fie eliberată atunci când decomprimă gazul frigorific.Procesul are ca rezultat răcire.

Apoi ar curge prin sistem către supapa de expansiune, fiind extins și răcit mai mult.Acest gaz nou răcit ar fi apoi gata să preia căldură din împrejurimile sale, indiferent de aplicația dată, rezultând răcirea sistemelor HVAC.


Avantajele compresorului Scroll HVAC

Avantajele compresorului de tip Scroll oferit sunt descrise mai jos, ceea ce le face de dorit pentru aplicația HVAC:

Eficiență sporită: Procesul de compresie continuă al compresoarelor Scroll ajută la creșterea cote de eficiență a pompei de căldură.Designul se angajează într-un ciclu de compresie continuu stabil, atât cu un scroll staționar, cât și unul în mișcare în mod cooperant.Compresoarele acestui scroll diferă de compresoarele de tip convențional.Ele nu se angajează în procese de compresie de lepătură sau, în unele cazuri, cicluri discontinue.Mai degrabă, funcționarea lor neîntreruptă duce la un consum mai mic de energie, optimizând eficiența pompelor de căldură.

Fiabilitate și durabilitate: Simplitatea designului compresoarelor scroll le face fiabile și de lungă durată.Mai puține părți mobile, cum ar fi pistoanele și supapele, reduc posibilitatea defecțiunii mecanice.Mișcarea orbitală a volutelor are ca rezultat un mecanism de compresie fiabil, cu uzură minimă.Un astfel de design compact prelungește durata de viață a compresorului, oferind astfel răspunsuri robuste și de încredere la sistemele HVAC.

Funcționare silențioasă: O putere a Compresoare Scroll HVAC este ca functioneaza linistit, o calitate importanta in locuinte.Compresia lor silențioasă este atribuită mișcării line și continue a volutelor și vibrațiilor neglijabile, spre deosebire de alte tipuri de compresoare.Această caracteristică face compresoarele scroll o opțiune preferată în mediile care necesită niveluri scăzute de zgomot.De asemenea, asigură că rezidenții pot avea interioare liniștite, fără nicio întrerupere de la un sistem HVAC intruziv..

Compresoare compacte și ușoare: Designul compact al volutelor reduce volumul și greutatea în comparație cu compresoarele convenționale, eliminând componentele mari.Acest proces de compresie realizat de scroll-uri a permis ca acestea să fie construite mai eficient, economisind astfel spațiu.Compresoarele Scroll au fost proiectate cu aceste dimensiuni astfel încât să permită compresorului să se potrivească în spații înguste și să fie mai ușor de montat.În plus, natura ușoară a compresoarelor scroll le oferă avantajul de a fi ușor montate sau manipulate în timpul instalării și întreținerii.


SPRSUN Utilizează compresorul Panasonic Scroll în pompele de căldură

SPRSUN, un producător respectat de pompe de căldură, se concentrează acum pe calitatea echipamentelor sale pentru a asigura funcționalitate sporită și eficiență energetică.Una dintre componentele principale utilizate de SPRSUN este compresorul Panasonic HVAC Scroll.Face posibile performanțe consistente și confort excepțional pentru indivizi în cazul în care SPRSUN integrează această tehnologie în produsele lor.

SPRSUN este dedicat conștientizării mediului și eforturilor de economisire a energiei.În consecință, au introdus pompe de căldură R290 în linia lor de produse.Agentul frigorific utilizat în Pompa de caldura R290 are un potențial scăzut de încălzire globală, ceea ce înseamnă că are un efect minim asupra mediului, contribuind în același timp.Concluzie

Compresoare scroll HVAC sunt parte integrantă a oricărui sistem HVAC, deoarece asigură o comprimare eficientă și neîntreruptă a gazului sau a agentului frigorific.Beneficiile lor, cum ar fi o mai bună eficiență, fiabilitate, operațiuni silențioase și compactitate, le fac cele mai preferate opțiuni în aplicațiile rezidențiale și comerciale.

Ca un mare jucător în pompa de caldura din China pe piață, SPRSUN cunoaște esența pieselor de calitate și a decis să ia în considerare Compresoarele Panasonic Scroll pentru sistemele lor cu pompe de căldură.SPRSUN subliniază durabilitatea și economisirea energiei și, prin urmare, utilizează pompe de căldură R290 care au un impact mai mic asupra mediului, dar, în același timp, oferă un confort excelent și o performanță de încredere.

În concluzie, compresoarele scroll sunt jucători importanți în industria HVAC datorită impactului lor pozitiv asupra funcționalității și eficienței sistemelor HVAC.Viitorul sistemelor HVAC pare strălucit cu spiritul inovator al lui SPRSUN și utilizarea componentelor de calitate, printre altele.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692