Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / De ce dimensiune am nevoie de pompa de caldura pentru piscina mea?

De ce dimensiune am nevoie de pompa de caldura pentru piscina mea?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-09-24      Origine:teren

Există diverși factori care trebuie determinați înainte de a cumpăra o pompă de căldură.Încălzirea apei piscinei face înotul distractiv și interesant pentru toată lumea.Deci, nu există un răspuns direct la dimensiunea de care ai putea avea nevoie pentru piscina ta.Și cu diferitele mărci și dimensiuni de încălzitoare de pe piață, trebuie să obțineți dimensiunea potrivită pentru o soluție eficientă și eficientă din punct de vedere energetic.

Rețineți că pompele de căldură se numără printre modalitățile eficiente de a vă încălzi piscina.Eficiența sa energetică este de neegalat;veți obține nenumărate beneficii în timp ce utilizați pompa.Deci, pentru a vă asigura că profitați la maximum de acesta, trebuie să selectați unul care se potrivește condițiilor în care se va baza. Prin urmare, ținând cont de asta, încălzitorul va fi mai consistent și va oferi performanțe rentabile.

Acest articol a restrâns factorii de luat în considerare pentru a ajuta proprietarul unei piscine să investească într-o pompă de căldură de dimensiuni perfecte.


ce-dimensiune-pompa-de-caldura-am-necesar-pentru-piscina-mea

Factori de luat în considerare la dimensionarea pompei de căldură

Trebuie să dimensionați corect pompa de căldură pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate!Dimensiunea piscinei, temperaturile, vântul și nivelurile de umiditate vor determina cât de repede încălzitorul încălzește apa din piscină.De exemplu, piscinele cu viteze mari ale vântului sau nopți răcoroase vor necesita pompe de încălzire mai mari.

Obiceiuri de înot

Deși obiceiurile tale de înot nu vor afecta dimensionarea, ele vor influența viteza de încălzire necesară pentru încălzirea piscinei.În acest caz, încălzitoarele mai puternice vor fi în mod natural într-o poziție mai bună pentru a încălzi piscina mai repede.În ciuda faptului că locuiți într-o locație caldă, ați putea opta pentru un încălzitor puternic care să se potrivească obiceiurilor tale constante de înot.

Și dacă doriți să maximizați căldura în piscină și să țineți facturile la electricitate la distanță, s-ar putea să fie nevoie să păstrați apa neacoperită doar două ore pe zi.Da, puteți folosi în mod constant piscina, dar după fiecare două ore, trebuie să porniți încălzitorul pentru a înlocui căldura pierdută.

Acestea fiind spuse, pompele sunt concepute pentru a oferi o încălzire fiabilă și rezistentă în diferite climate;prin urmare, un încălzitor de dimensiuni standard ar trebui să fie suficient.

Suprafața piscinei dvs

Înainte de a vă hotărî cu dimensiunea a pompa de caldura pentru piscina pentru a cumpăra, este recomandabil să măsurați și să calculați mai întâi suprafața piscinei pentru a obține dimensiunea potrivită.Majoritatea oamenilor cred că numărul de galoane din piscina lor determină dimensiunea necesară pompei de căldură.Cu toate acestea, unele site-uri folosesc galoane;desigur, este primordial, dar haideți să ne gândim la asta într-un mod opus.

Acestea fiind spuse, suprafața piscinei dvs. este un factor esențial important.O piscină cu o suprafață mai mare creează mai mult spațiu pentru a elibera căldura și, prin urmare, se va încălzi mai multă apă.Așadar, pompele de căldură ar trebui să fie suficient de mari pentru a compensa dimensiunea și suprafața piscinei.

Puteți obține suprafața înmulțind lățimea cu lungimea.

Climat

Locația piscinei dvs. este la fel de importantă ca și dimensiunea piscinei.Mai ales clima.Dacă locația are vreme caldă pe tot parcursul anului, încălzitorul nu va funcționa la fel de mult.Așadar, este vital să țineți cont de climatul zonei în care veți instala pompa de căldură.Influenteaza cat de greu trebuie sa functioneze pentru a incalzi apa piscinei.

Oamenii care locuiesc în zone calde cu piscine medii pot investi într-un încălzitor de piscină de dimensiuni mici până la standard, dar cei care se află într-un mediu mai rece trebuie să achiziționeze o pompă de căldură pentru piscină mai puternică.

Deși încălzitorul va funcționa corect în climatele mai reci, trebuie să lucreze puțin mai mult pentru a fi suficient.Rețineți că temperaturile apei din piscina dvs. în lunile mai reci vă vor oferi informații bune despre cât de mult trebuie să funcționeze încălzitorul.

Temperaturile

Totul depinde atât de temperatura apei, cât și de temperatura mediului.Temperatura medie a mediului este afectată de frigul vântului, nivelul de umiditate și temperaturile nocturne.Oamenii care trăiesc într-un mediu uscat vor experimenta viteze mari ale vântului și temperaturi scăzute pe timp de noapte și, într-un astfel de caz, trebuie să investești în pompe de căldură mai mari pentru piscina ta.

Pentru temperatura apei, gradul pe care îl preferați este, de asemenea, un aspect cheie.Deci, dacă doriți să creșteți temperatura piscinei mai repede pe unitate de timp pentru a obține o creștere mai mare, o pompă de căldură mai mare va funcționa mai eficient decât o dimensiune mai mică.

Proprietarii piscinelor ar trebui să fie atenți la dimensiunea încălzitorului, determinând creșterea necesară pentru temperatura preferată.Majoritatea oamenilor doresc temperaturi între 82°F și 86°F.

Cost

Dacă determinați dimensiunea potrivită pentru un încălzitor de piscină, vă va economisi mulți bani.Asigurați-vă că obțineți cantitatea potrivită de BTU pentru a vă limita întreaga durată de funcționare și pentru a reduce cheltuielile electrice pe tot parcursul sezonului.

În lunile mai reci, când trebuie să utilizați cel mai mult pompa de căldură, este mai important să reduceți timpul total de încălzire și, la rândul său, să reduceți cantitatea de putere necesară pentru a funcționa unitatea.Încălzitoarele pentru piscine sunt mai puțin costisitoare de funcționat decât încălzitoarele pe gaz cu aproape jumătate, dar costurile lor inițiale sunt mult mai mari.De asemenea, o pompă de căldură pentru piscină ar putea să nu fie o alegere eficientă din punct de vedere al costurilor pentru persoanele care locuiesc în zonele în care cheltuielile cu electricitatea sunt mari.

Ultimul cuvânt

Factorii de mai sus sunt determinanții cheie ai dimensionării corecte.Acestea fiind spuse, nu există un răspuns direct la dimensiunea exactă a pompei de căldură de care veți avea nevoie pentru piscina dvs.Cu toate acestea, cu toate pompele de căldură pentru piscină, a merge mare este de aur.Deși achiziționarea unui încălzitor mai mic nu este dăunător, s-ar putea să fie nevoie să-l lăsați să funcționeze mai mult timp și poate fi dificil să mențineți căldura piscinei.

În general, este recomandabil să supradimensionezi încălzitorul piscinei cât poți de mult.Rețineți că nu veți regreta niciodată că ați cumpărat un dispozitiv de încălzire mare;totul înseamnă că poți încălzi piscina într-un ritm mai rapid într-un timp scurt, fără a o părăsi mult timp.

Rețineți că pompele de căldură vin cu diferiți coeficienți de performanță (COP).Prin urmare, anumite modele au cerințe diferite de putere, așa că mai bine obțineți un model care să vă satisfacă nevoile, apoi căutați instrucțiunile pentru a-i determina dimensiunea.


De asemenea, de interes:
Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692