Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / De ce pompele de căldură aer-apă vă pot economisi bani mari la încălzire

De ce pompele de căldură aer-apă vă pot economisi bani mari la încălzire

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-11-04      Origine:teren

Pe măsură ce costurile la energie cresc și mulți oameni devin conștienți de avantajele lor, pompele de căldură sunt din ce în ce mai populare.Aici, vom vorbi despre alte câteva avantaje ale pompelor de căldură și despre cum vă pot economisi bani.De asemenea, vă vom sfătui cum să alegeți sistemul de încălzire ideal pentru casa dvs.

Deoarece o pompă de căldură este mult mai eficientă decât alte echipamente, utilizarea uneia vă poate economisi bani.Deoarece o pompă de încălzire circulă doar aer cald în loc să genereze căldură, consumă mai puțină energie decât alte tipuri de echipamente.În plus, instalarea sistemelor separate de răcire și încălzire nu este necesară cu un sistem de încălzire.Acest dispozitiv uimitor este de încredere pe tot parcursul anului.

Nu a existat niciodată un moment mai mare de luat în considerare pompe de căldură cu sursă de aer dacă doriți să actualizați sistemul de încălzire și răcire al casei dvs.Pompele de căldură folosesc energia din aerul din jur pentru a oferi încălzire și răcire, îmbunătățind calitatea aerului și reducând emisiile de carbon.În comparație cu sistemele mai convenționale, cum ar fi cazanele și cuptoarele, pompele de căldură, cunoscute și sub numele de sisteme mini-split, necesită mai puțină întreținere.


Cum funcționează pompele de căldură cu sursă de aer?


Echipamentul care transferă căldura dintr-o locație în alta este cunoscut sub numele de pompă de căldură.Este frecvent folosit în case pentru a oferi încălzire și răcire și poate fi folosit pentru a încălzi sau răci un loc.Sistemele de încălzire folosesc agent frigorific pentru a transfera căldura afară în casă.În Marea Britanie, pompele de căldură pot fi de mai multe soiuri, cum ar fi modele cu aer, apă și surse de sol.


Pompă de căldură cu sursă de aer


Pompele de căldură atrag căldură din aer pentru a vă încălzi casa, chiar dacă afară îngheață.Similar în funcționare, pompele de căldură cu apă și sursele solului transmit căldură din apă sau, respectiv, din sol.Mai puțin frecvent utilizate sunt pompele de căldură cu sursă de apă, deoarece au nevoie de o sursă de apă în apropiere, cum ar fi un iaz.

Căldura este transferată din aer către sistemul de încălzire centrală prin pompe de căldură aer-apă care asigură încălzirea cu radiatoare, încălzirea cu apă caldă sau încălzirea prin pardoseală într-o încăpere închisă (sau toate trei).

Dar pentru mulți proprietari, cel mai mare avantaj al pompelor de căldură este o scădere lunară mare a costurilor.Conform evaluării Energy Star, o casă tipică cheltuiește peste 2.000 USD anual pe facturile de energie, cheltuielile de încălzire și răcire reprezentând aproximativ jumătate din această sumă.

Pompele de căldură reduc consumul de energie cu 20–40% în medie, oferind încălzire și răcire mai eficient și fără a utiliza combustibili fosili.Vom descrie mai jos modul în care pompele de căldură vă pot ajuta să economisiți bani, urmate de câteva recomandări pentru a vă crește economiile.


Câți bani poți economisi cu o pompă de căldură?


Atunci când sunt utilizate pentru răcire, sistemele de încălzire sunt mult mai eficiente decât aparatele de aer condiționat ineficiente cu ferestre și aproximativ la fel de eficiente ca și aparatele de aer condiționat centrale.Principalul beneficiu financiar al pompelor de căldură este reducerea costurilor de încălzire.

În comparație cu plintele de încălzire și cuptoarele electrice, pompele de căldură cu sursă de aer pot reduce cantitatea de energie utilizată pentru încălzire cu până la 50%, așa cum a declarat Agenția pentru Protecția Mediului.

Pompele de căldură economisesc adesea clienții între 20 și 70% din costurile anuale de încălzire și răcire.Pompele de căldură pot ajuta la minimizarea costurilor de întreținere și la eliminarea plăților pentru servicii precum livrarea de ulei, care se pot aduna în timp.


Eligibil pentru RHI


Este posibil să fiți plătit pentru producerea de căldură prin Stimulentul pentru căldură regenerabilă.Puteți reduce costurile cu energie și mai mult utilizând acest stimulent pentru energie verde.Programul RHI pentru uz casnic a fost extins până în martie 2022, iar pompele de căldură aer-apă sunt acum eligibile.

Indică faptul că, dacă ați fi instalat pompa de căldură înainte de acea dată, ați fi plătit pentru fiecare unitate de căldură produsă timp de șapte ani.Plățile RHI la domiciliu sunt determinate luând în considerare nevoile dumneavoastră de energie, SCOP-ul sistemului dumneavoastră de încălzire, tarifele recente RHI și tarifele recente RHI.

Subvențiile RHI sunt disponibile și pentru alte tipuri de pompe de căldură.


Prețul instalării unei pompe de căldură pentru casa ta


Pe baza dimensiunii casei tale și a pompei de încălzire pe care o selectezi;costul de instalare se va modifica.Este esențial să rețineți, totuși, că banii pe care îi veți economisi la facturile de energie vor depăși, de obicei, cheltuielile configurației inițiale.

Ar fi de ajutor dacă ați lua legătura cu instalatori respectați, astfel încât aceștia să vă poată oferi o estimare a costurilor mai precisă.Experții sunt întotdeauna dornici să facă tot ce este necesar pentru a-și ajuta clienții să economisească bani.

Nu ezitați să-i contactați imediat dacă vă gândiți să cumpărați o pompă de căldură.Orice întrebări pe care le-ați putea avea vi se va răspunde cu mare plăcere.


Cât costă funcționarea pompelor de căldură cu sursă de aer?


Deși nu în mod semnificativ, oamenii care înlocuiesc un cazan vechi, neproductiv, cu ardere cu ulei, trebuie să își reducă costurile anuale de energie trecând la un ASHP.Este improbabil ca cei care iau un încălzitor pe gaz să economisească bani și să cheltuiască chiar mai mult în fiecare an.Potrivit Octopus Energy, operarea unei pompe de căldură în locul unui cazan convențional ar putea costa cu până la 40% mai mult într-o casă cu izolație inadecvată.


pompe de caldura instalate in exterior


Așa se întâmplă deoarece taxele pe carbon și alte stimulente financiare pentru centralele energetice cu emisii scăzute de carbon sunt incluse în prețul energiei.Să îndemne gospodăriile să treacă de la utilizarea petrolului și să îndemne guvernul să plaseze aceste taxe pe facturile de gaz.


Durată lungă de viață


Pompele de căldură cu sursă de aer au o durabilitate ridicată și pot funcționa aproape 20 de ani cu întreținerea corectă.În plus, majoritatea pompelor de căldură cu sursă de aer au o garanție de 5 ani.Datorită mai multor progrese tehnologice, sistemele moderne de încălzire pot funcționa acum în mod eficient timp de aproape trei decenii înainte de a le putea înlocui.


Nu este nevoie de depozitare a combustibilului


Deoarece aerul exterior servește drept combustibil pentru pompele de căldură cu sursă de aer, nu există nicio cerință pentru stocarea combustibilului.De exemplu, depozitarea uleiului pentru cazanele pe ulei ar necesita o încăpere suplimentară în casa dumneavoastră.Nu va trebui să plătiți costuri suplimentare pentru aprovizionarea cu combustibil dacă nu vă bazați pe combustibil cum ar fi lemnul sau peleții de ulei.


Coeficient ridicat de performanță sezonieră (SCOP)


Excelentul lor SCOP face ca pompele de căldură cu sursă de aer să fie eficiente în timpul verii și al iernii.Puteți determina COP-ul unei pompe de căldură comparând puterea de intrare necesară pentru a genera căldură cu cantitatea de căldură produsă.Un număr „COP sezonier” este modificat pentru a reflecta caracterul sezonier.

De exemplu, când temperatura exterioară depășește șapte °C, o pompă de căldură standard cu sursă de aer funcționează la un COP de 3,2.Ca urmare, sistemul de încălzire este eficient de 320%, producând 3,2 kWh de căldură pentru fiecare putere necesară compresorului și ventilatoarelor.Cu cât este mai bine, cu atât COP este mai mare.

Ca rezultat, în ciuda variațiilor minore, pompele de căldură cu sursă de aer pot funcționa eficient pe tot parcursul anului când COP-ul lor este comparat cu temperatura exterioară.Puteți utiliza COP sezonier pentru a compara sistemele de încălzire, în funcție de cât de semnificativ le afectează aceste fluctuații de eficiență.


Usor intretinut


Un profesionist ar trebui să facă întreținere și service în fiecare an.Ca urmare, pompele de căldură cu sursă de aer necesită întreținere redusă.Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le-ați putea face pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră de încălzire funcționează cel mai bine, cum ar fi curățarea filtrelor, verificarea scurgerilor din sistem, determinarea cantității de agent frigorific din sistem, îndepărtarea prafului și a frunzelor din sistemul de încălzire etc. pe.Doar un instalator autorizat ar trebui să îndeplinească orice sarcini tehnice suplimentare.


În timp, pompele de căldură sporesc economiile.


O pompă de căldură vă poate proteja de creșterea prețurilor la energie dacă înlocuiți un sistem de încălzire care funcționează cu petrol sau gaz natural.Administrația pentru Informații Energetice din SUA estimează că casele americane care folosesc în principal gaz natural pentru încălzire vor cheltui cu peste 30% mai mult în timpul iernii în 2022 decât în ​​anul precedent.

 • Cheltuielile vor crește cu 54% pentru gospodăriile cu sisteme de păcură.

 • Familiile care folosesc în mare parte electricitatea pentru încălzire vor plăti 6% în plus.

 • Fiind cea mai eficientă alternativă de încălzire electrică oferită clienților, pompele de căldură cu sursă de aer fac investiții mari pe termen lung.

Cu toate acestea, este corect să spunem că anumite modele mai vechi sau mai puțin performante nu funcționează foarte bine în timpul sezonului rece.Așa că nu vă șocați dacă pompa de căldură de acum zece ani nu funcționează în condiții de îngheț.Cu toate acestea, pompele de căldură vă pot ajuta atunci când alegeți cea potrivită pentru împrejurimile dvs. și, eventual, aveți o sursă de căldură de rezervă pentru zilele extrem de reci.

Pompa de căldură simplă poate reduce semnificativ CO2 emisii, menținându-vă cald în timpul iernii și răcoros în timpul verii și, în multe circumstanțe, vă poate ajuta, de asemenea, să economisiți bani.


Merita?


Construirea unui ASHP, sau, mai bine, a unei pompe la sol, împreună cu încălzirea prin pardoseală, este o alegere evidentă dacă eviscerați și reparați o casă și instalați o pompă de căldură complet nouă, cu o creștere mare a izolației.În plus, dacă utilizați un cazan învechit care necesită înlocuire.

Indiferent dacă doriți să înlocuiți unul perfect decent, cazanul modern pe gaz se va baza în mare măsură pe cât de dornic sunteți să treceți la încălzirea cu zero carbon, cât de bine izolată este proprietatea dvs. și dacă sunteți dispus să acceptați costuri mai mari de utilități dacă izolația este subpar.

Puteți reduce costurile de instalare colaborând strâns cu contractori de încredere și beneficiind de scheme de stimulente energetice.Mulți proprietari de case beneficiază de economii instantanee datorită soluțiilor de finanțare experte, fără a fi nevoiți să plătească taxe inițiale de instalare.

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692