Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cât timp ar trebui să funcționeze o pompă de căldură pe zi?

Cât timp ar trebui să funcționeze o pompă de căldură pe zi?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-11-11      Origine:teren

O pompă de căldură este vitală pentru răcirea și încălzirea casei tale.Cu toate acestea, oamenii se întreabă întotdeauna cât de mult ar trebui să funcționeze pompele de căldură într-o zi pentru o eficiență maximă.Ne-am făcut cercetările și am găsit informații care să vă ajute să determinați dacă pompa dumneavoastră de căldură funcționează corect.Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

De obicei, pompele de căldură reciclează de două sau de trei ori pe oră.Ar trebui să rămână aprinse timp de 10-20 de minute în timpul acestui ciclu.Cu toate acestea, pompa de căldură poate funcționa constant pentru a menține temperatura casei tale, mai ales dacă temperaturile exterioare sunt sub 30 până la 40 de grade.Există diverse motive pentru care ar trebui să vă asigurați că pompa de căldură funcționează corect.

Pentru început, cunoașterea ciclurilor pompei de căldură vă asigură că nu pierdeți energie.Acest articol vă ajută să vă informați despre modul în care funcționează pompele de căldură și cât de des ar trebui să circule.În plus, oferim răspunsuri la întrebările frecvente cu privire la pompe de căldură de uz casnic pentru a vă asigura că al dvs. funcționează eficient.


Cât timp ar trebui să funcționeze zilnic pompele de căldură?


Pompele de căldură funcționează prin transferul de căldură în sau în afara casei dvs., în funcție de anotimp.De exemplu, pompele de căldură furnizează aer rece în casă în timpul sezonului cald și elimină orice căldură prezentă în casa ta.Pompele de căldură transferă căldura în casa ta din împrejurimi și elimină orice aer rece din casa ta.

Pe scurt, pompele de căldură transferă surplusul de energie în casa ta și îl livrează în toată casa sub formă de aer rece sau cald.De obicei, pompele de căldură au două sau trei cicluri într-o oră.Ciclurile sunt suficiente pentru a livra surplus de energie în casa ta.Surplusul de energie este diferența de temperatură dintre interiorul și exteriorul casei tale.

Am menționat că pompele de căldură funcționează constant în timpul iernii.Ei fac acest lucru din cauza orelor suplimentare pentru a menține temperatura casei tale.


2


Pompele de căldură funcționează la una sau mai multe temperaturi stabilite în timpul zilei.Cu toate acestea, scopul principal al folosirii unei pompe de căldură este să vă asigurați că vă simțiți confortabil în casa dvs.De exemplu, utilizatorii își stabilesc temperatura preferată, iar pompele de căldură lucrează peste timp pentru a se asigura că mențin temperatura împotriva oricăror fluctuații externe extreme.


De ce funcționează pompa de căldură toată ziua?


La fel ca cuptoarele normale, pompele de căldură se opresc și pornesc până când ating temperaturi prestabilite.Pompele de căldură dobândesc un echilibru atunci când ajung într-un punct în care cantitatea de căldură necesară utilizatorilor este similară cu cea pe care o oferă sistemul.Sistemul va funcționa tot timpul odată ce atinge punctul de echilibru.

Pompele de căldură vor continua să funcționeze dacă temperaturile exterioare scad.Ocazional, proprietarii de case folosesc bobine electrice de rezervă pentru a suplimenta deficitele de temperatură.Nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la bobinele de rezervă, deoarece producătorii proiectează pompe de căldură pentru a oferi proprietarilor de case căldură ieftină, iar bobinele de rezervă sunt doar o redundanță în cazul unei probleme minore cu sistemul.


Ce înseamnă dacă pompa ta de căldură are cicluri scurte?


Trebuie să rețineți că ceva este în neregulă cu pompa de căldură dacă ciclurile scurte.Ciclul scurt are loc atunci când pompa de căldură are diverse probleme, cum ar fi probleme cu placa invertorului sau niveluri scăzute de agent frigorific.Primul pas ar trebui să fie inspectarea și curățarea filtrului de aer și a unității de condensare exterioară.

Ar trebui să contactați un profesionist pentru a vă repara sistemul pompei de căldură.Un alt motiv pentru care pompa ta de căldură ar putea merge prea des ar putea fi faptul că încearcă să mențină două temperaturi în casa ta.Ar trebui să vă asigurați că setați termostatele la aceeași temperatură în toată casa pentru a preveni ciclismul neregulat.


Este în regulă ca pompa de căldură să funcționeze pe tot parcursul zilei?


Este posibil sau nu în regulă ca pompa de căldură să funcționeze tot timpul.Totuși, depinde de diverși factori.De exemplu, pompa de căldură va funcționa tot timpul dacă temperatura exterioară scade sub 30 până la 40 de grade.Astfel, nu ar trebui să vă faceți griji dacă acesta este cazul;cu toate acestea, există și alte situații care justifică un diagnostic.

De exemplu, ar putea exista o problemă cu pompa de căldură dacă vara funcționează toată ziua.Pompele de căldură nu trebuie să funcționeze atât de mult în anotimpurile mai calde, deoarece nu există o diferență mare de temperatură.Prin urmare, ar trebui să contactați un profesionist pentru a evalua situația și a vă sfătui cu privire la cei mai buni pași de urmat.


Ar trebui să opriți pompa de căldură noaptea?


De obicei, producătorii recomandă să vă mențineți pompa de căldură pornită noaptea pentru a menține o temperatură optimă în timp ce dormiți.În plus, există șansa ca sistemul să se defecteze sau să înghețe dacă îl opriți și temperaturile scad noaptea.Acest lucru poate duce la reparații costisitoare pe care le-ați fi evitat dacă ați lăsat pompa de căldură pornită.

Ar trebui să setați temperatura casei la un anumit grad confortabil pentru familia dvs. în timp ce dormiți, în loc să opriți pompa de căldură.Procedând astfel, se menține o temperatură constantă, asigurându-se că pompa de căldură funcționează fără probleme și că dormi confortabil.

Oprirea pompei de căldură face ca temperatura casei să scadă drastic, iar pompa de căldură va trebui să lucreze din greu pentru a o readuce.Ar trebui să instalați un termostat programabil pe care îl puteți seta la o anumită temperatură atunci când familia dvs. nu este prin preajmă în timpul zilei.

În acest fel, niciun membru al familiei nu trebuie să se întoarcă într-o casă care este prea rece sau prea caldă la sfârșitul zilei.În plus, pornirea și oprirea constantă a pompei de căldură riscă să crească facturile la electricitate, deoarece pompele de căldură trebuie să pornească de fiecare dată când utilizatorii le opresc.Acest lucru consumă mai multă energie decât dacă utilizatorii le-ar lăsa să funcționeze.

În plus, pompele de căldură mai noi sunt destul de eficiente, iar producătorii le proiectează să funcționeze non-stop atunci când este necesar.Acest lucru ajută la menținerea caldă a proprietarilor de case și la menținerea facturilor la încălzirea electrică.


La ce temperaturi ar trebui să setați pompa de căldură?


Ar trebui să setați temperatura pompei de căldură la 68 de grade dacă doriți să funcționeze eficient.Temperaturile permit majorității caselor să aibă un flux de aer constant în toată casa, ceea ce este perfect pentru majoritatea proprietarilor de case.Persoanele care consideră aceste temperaturi prea ridicate ar trebui să scadă temperatura cu un grad sau două pentru a experimenta mai mult confort.

Înainte de a seta temperatura de funcționare a pompei de căldură, rețineți ce haine purtați în mod regulat acasă.De asemenea, 68 de grade este un număr mediu, iar unii utilizatori se pot simți confortabil la temperaturi mai scăzute sau mai ridicate.Prin urmare, ar trebui să alegeți o temperatură cu care să vă simțiți confortabil.


Pompele de căldură de la SPRSUN


Acestea fiind spuse, ar trebui să rețineți că producătorii nu recomandă să vă setați temperatura peste 80 de grade.Făcând acest lucru, vă crește semnificativ facturile la electricitate și forțează sistemul dvs. de pompă de căldură să lucreze mai mult decât trebuie.Asigurați-vă că vă îmbrăcați așa cum o faceți în mod obișnuit în casa dvs. și setați termostatul la o temperatură confortabilă.


De unde știi dacă pompa ta de căldură nu funcționează?


Există șansa ca pompa de căldură să nu mai funcționeze intermitent sau complet.Acest lucru poate fi periculos, mai ales în anotimpurile mai reci.Este vital să înțelegeți diferitele semne la care trebuie să vă uitați pentru a determina dacă pompa de căldură funcționează corect.Ar trebui să investigați aceste semne și să apelați un profesionist în cazul în care observați o problemă.


Suflantă defectă


O suflantă defectă indică faptul că pompa de căldură s-ar putea apropia de sfârșitul duratei de viață.Alternativ, ar putea însemna și că întrerupătorul de oprire al sistemului necesită o înlocuire.Ar putea însemna, de asemenea, că sistemul este supraîncărcat sau are un scurtcircuit.Trebuie să contactați un profesionist, mai ales dacă se întâmplă în lunile reci de iarnă.


Încălcarea sistemului


O pompă de căldură defectă ar putea fi un semn al unor probleme mai grave.De exemplu, o scurgere a agentului frigorific ar putea duce la o funcționare slabă a pompei de căldură, deoarece nu există un mediu pentru a transporta căldura.În plus, un profesionist ar trebui să inspecteze pompa de căldură dacă este instalată în apropierea unui corp de apă.


Aer cald vara


Pot apărea mai multe probleme atunci când pompa de căldură vărsă aer cald în timpul iernii.Adesea, problema indică faptul că ventilatorul nu funcționează așa cum ar trebui sau trebuie să înlocuiți supapa de rotire a pompei de căldură.Supapele de comutare defecte forțează pompa de căldură să funcționeze mai mult decât ar trebui, provocând supraîncălzirea acesteia, ceea ce este dezastruos pentru întreaga configurație.


Îngheț în timpul iernii


Sunt șanse ca pompa de căldură să fie spartă dacă îngheață iarna sau nu funcționează pe tot parcursul zilei.Ar trebui să inspectați și să căutați orice formare de gheață în jurul sistemului.Prezența gheții indică faptul că pompa ta de căldură nu funcționează corect, mai ales în mijlocul iernii.Ar fi de ajutor dacă l-ați verifica pentru o scurgere de agent frigorific.


Ventilator condensator spart


Ar trebui să vă inspectați pompa de căldură și să verificați dacă are ventilatorul condensatorului stricat.Un ventilator stricat indică faptul că trebuie să înlocuiți condensatorul pompei de căldură sau ar putea exista un scurtcircuit în sistem.În plus, lipsa curentului vântului poate forța pompa de căldură să lucreze mai mult decât ar trebui, crescând costurile cu energia.


Concluzie


Pompele de căldură sunt destul de eficiente și costă mult mai puțin decât alte sisteme de încălzire.De exemplu, sunt mai bune și mai rentabile decât cuptoarele electrice;cu toate acestea, trebuie să le întrețineți și să le îngrijiți în mod corespunzător.Rețineți că unele pompe de căldură funcționează intermitent, în timp ce altele funcționează pe tot parcursul zilei, în funcție de design și, adesea, acest lucru are un cost minim sau nu suplimentar.

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692